: programa : programa : programa :>>PDF


DILLUNS 12 DE MAIG
:: 16 hores, Campus de Vera. Inici de les intervencions pictòriques.

DIMARTS 13 DE MAIG
:: 11 a 17 hores, Àgora UPV. Mercat del fanzín, anomenat “El Fansinet" (Arròs Negre, Tengo Fiebre Creo, Club del Cómic, Ediciones Valientes, etc.).

:: 15 hores, Aula B06 de la Facultat de Belles Arts, Send it to Belice. David van der Hofstadt Rovira i Carlos Piñol Corbí (Belice fanzine). Duració 30/45 minuts.

:: 18'30 hores. Aula B.0.6 de la Facultat de Belles Arts,Presentació de llibres: Fernando Figueroa i Juan Canales, presentaran "El grafiti de firma", projecte d'investigació publicat en Minobitia, Madrid, 2014.
Ademés es presentará el catàleg doble "Poliniza 2012- 2013".

DIMECRES 14 DE MAIG
:: 13 hores, Vestíbul de la Facultat de Belles Arts, al costat de Consergeria. Inauguració de l'exposició "Poliniza in vitro".

:: 16 a 19 hores, Casa del alumne. Taller Fast-Modding + Concurso (personalització de PC). Inscríute ací per a asistir totalment gratis http://goo.gl/YCNsDp.

DIJOUS 15 DE MAIG
:: 14 hores, Àgora UPV, Break dance amb els semifinalistes del Red Bull BC One 2014.

:: 17'45 a 19'45 hores, Campus de Vera. Jornades infantils MENUDOPOLINIZA!

:: 18'30 hores, Aula B.0.6 de la Facultat de Belles Arts. Taula redona amb Hasán G. López, Professor associat de la Facultat de Filosofia de la Universitat de València i director del projecte Pensando la fotografía; Arcadi Poch, artista visual i agitador cultural, de Barcelona; i Vinz Feel Free, artista urbà, de València, al voltant del projecte "Market. Fotografía y contrapublicidad en el arte urbano".

DIVENDRES 16 DE MAIG
:: 17 hores, Campus de Vera. Fi de les intervencions.

Col·labora:Pinturas José Antonio GarcíaMontana ColorsArt i Clar Tenda de Belles Arts